30 Ekim 2010 Cumartesi

100. izleyici ((:


tatlıshlar ne kadar güzel bir gün :) 100. izleyiciye ulaşmışım bunu nereye ne giydim ben postuyla kutlayalım :))



bluz:mango
kot: fornarna
botlar: Nr:39
kemer: benm tasrımım ((:
kot ceket: fornarina

29 Ekim 2010 Cuma

benden duymuş olun ((:



benim söz elbisemide hazrlayan zeliacımın basarısını benden duyun istedim en sevdiğim tasarımcıdır kendileri ((: Sagaza Madrid markasının adı altında YOK BÖYLE DANS adlı programı baştan aşağı o giydiriyormuş :))
Burcu Esmersoy, Eda Taspınar, Azra Akın ve Burcu Gunes'ınde aralarında bulundugu 14 unlu ve 14 Ingılız danscı yarısıyor.Sunucu Hanzade ve Jurı uyelerının kostumler SAGAZA Madrid..Tum Danscıların kostumu SAGAZA Madrid catısı altında yapıldı.
30 Ekım Cumartesı saat 20.00 de baslıyor..
BENDEN DUYMUŞ OLUN! :))

27 Ekim 2010 Çarşamba

heyy kasım sayısı ALL dergisindeyim ((:



stafanelde kombin yaptığımızdan ve ALL ekibi ile çok iyi zaman geçirdiğimizden bahsetmiştim işte o günün meyvsi kasım ayı All dergisindeyim :) ve kasım ayının benim için ayrı bir anlamı var ilerleyen postlarda paylaşıcam :))

26 Ekim 2010 Salı

broshcuklar ((:

en yeni cicilerim broshlarımla karşınızdayım iyi seyirler :))





25 Ekim 2010 Pazartesi

gül kokulu...



bu aralar en fazla mail aldığım konu cildimi ne ile temizlediğim konusu. post hazırlcagımı soylemiştim aklıma gelmişken yazıyorum :) aklınıza gelebilecek her markayı kullanmışımdır ama bir aldığım ürünü bir daha almam çünkü cildimin o ürüne alıştığına artık işe yaramadığına inanıyorum belki saçma ama öyle düşünüyorum :) uzun süredirse bittiği halde aynısını kullandığım ürün gülsuyu evet evet bildiğimiz gülsuyu ananelerimizn küçükken zorla elimze sürdüğü ramazanda güllaçların içine konan gülsuyu :) her gece yatmadan gülsuyuyla temizliyorum cildimi.. cildi sıkılaştırıyor pürüzsüzleştiriyor ve en önemlisi ufak tefek lekeler zamanla kayboluyor inananmıyordum ama denedim gördüm :)
ayrıca tonikleri bilirsiniz özellikle göz çevresine uygulamayın yazar üzerinde gülsuyunda ise ben özellikle gözaltlarımı temizliyorum yağ bezelerini temizliyor, yorgunluklar ve mor halkaların giderilmesinde yardımcı oluyor ((:
önemli not! saf gülsuyu değil eczanelerde satılan tatlılarda kullanılardan kullanıyorm (:

23 Ekim 2010 Cumartesi

peaceinwonderland..


yeni bir arkadaşla tanıştırıcam sizi benimde en yeni arkadaşım ((: peaceinwonderland- barış Bilunun açılış kokteylinde tanıştık cok genc ve moda tutkulu bir arkadaş. tanıdığıma çok sevindim! postum için fotoğraflarımın tümünü Barış çekti bir teşşekkür borçluyum (: Teşşekkürler Barış (:

Bilun'un açılış kokteyli@galata ((:


eveettt beklenen gün bilunun kokteyli süperdi! yani bence çok eğlenceliydi aklınıza gelebilecek tüm moda bloggerları ordaydı Fashion by siu, Style boom, Deniz berdan, Can direkli, Koray caner, moda duygusu, onur çiçek, nil ertürk(unuttklarım affetsin).. herkes ordaydı moda dedikodusu yapıldı boll booll :)) kakara kikiri :)

işte Bilunun bizim için yaptığı hazırlıklar..


günün kahramanı ile ((:

Duygu ile Onur öyle bi dalmışlardıki konuşmaya ne konuşuyorlarsa artk! (: fotoğraflarını çektiğimi bile farketmediler ((:



Can Direkli Biluna anı yazıyorr.. Pozlara bak (:
ve gün biter gönül topukludan converselere geçer.. 9.15 vapuru bekle geliyorumm..

22 Ekim 2010 Cuma

CicCishlerr :)





3 ünüde çok seviyore.. :)) fotografları düzenli dosyalarda görmek için: gönül kolat designology faceten ekleyinn çptümmm çookkk!

21 Ekim 2010 Perşembe

Roman kız...



gayet sıradan ve sıkıcı bir gün geçirdim.. çok yoğun olmasıda cabası! dedimki dışarda bir arkadaşımla kahve içelim ki kahve lafın gelişi hiç sevmem çok nadir içerim :) herneyse akşam 9gbi buluşucaktık herzmanki gibi erken gittim. sokakta ışığın altında beklerken yanıma 2tane mendil satan kız çocuğu geldi. sevinç ve duygu adlarını sonradan öğrendim.. kızlar küçücükler hava yağmurlu ellerinde mendiller.. biri 9 diğeri 11 yşındaymış okuyorlarmış özellikle 9 yaşında olan öyle güzeldiki kocman gözleri ve upuzun kirpikleri vardı. onlarla kaldırımda oturup muhabet etmeme öyle sevindilerki gözlerinin içi gülüyordu ikisininde birilerini mutlu etmenin verdiği huzur içinde uyuycam iyiki sohbet etmişim bana mahallelerinde sürekli çalan şarkıyıda söylediler (pembe gymstm) pembeleri giymişsin nede yakışmış esmer teninemydi neydi hiç duymamıştım öyle bir şarkı :) 5 kardeşmiş bitanesi annesi yine hamileymiş az önce sancılandı diyor. dahada çok varmış gününe erken doğan çocuklar kıpkırmızı oluyor ben televizyonda gördüm diyo 9 yaşında olan nasıl şaşırdım anlatamam nese değişik bir akşamdı birde arkadaşıma şaka yaplm dedik. dedimki bak şimdi gelen arkadışımın yuzune bak abla ben seni tanıyorum de adını sole tamam mı dedim ayy nasıl rol yapttılar çok eğlendik hepimiz güzel bir anıydı paylaşmak istedim ama aklım küçük kızların gece yarılarına kadar sokakta tek kalmalarına takılıyor, üzülüyorum, derin bir çekiyorum ve dünyanın ne kadar adaletsiz olduğunu düşünüyorum halime şükrediyorum. mutlu olmak için şükretmek altın kural unutmuyorum iyi geceler ((: öptümm çoookkkk!!

Hepii börtteylerin etkisinde cupcake kolye tasarımım



cici olmuşmu? bütün gün bunu yapmadım tabiki öbür işimle yani bebek uyku seti tasarımları ile boğuştum .. çok sıkıcıydı! olmadı tekrar.. olmadı tekrar.. neyse en azından bir takımın taslağı hazır :))

20 Ekim 2010 Çarşamba

bettyli booplu sarılı fushialı puanlı en sevdiklerim



uzun süredir özgürce atlet tasarlamamıştım sparişleri zor yetiştiriyodum bugün illa yapıcam dedim en beğendiğim malzemeleri bir araya getirdim ((: ve sonuç..

19 Ekim 2010 Salı

bu bir portföy hikayesidir..



Geçen gün arkadaşımın düğününe gidicem herşeyimi geceden hazırladım amaaannn bir çanta beğenemedim 25465786869967 tane çanta arasından :)) kalk gönül kalk çabuk kendine bişiler tasarla :) işte çantam ben cok sevdim..

18 Ekim 2010 Pazartesi

yünlü kumaşların zamnı gelmişti :)


havalar soğudu bende yünlü kumaşlara geçtim ((: işte son tasarımım..

3 farklı seçenek sunuyorum sizce hangisi??

17 Ekim 2010 Pazar

herhangi bir pazar...




sabah uyandığımda çatalanmış sesimden çok etkilendim :) ve hasta modunda bir pazar günü geçirdim diyebilirim. saat 5e kadar belli aralıklarda uyandım ve tekrar uyudum ve yarın işe gitmek zorunda olduğum aklıma gelince hemen dışarı çıktım bana en yekın olandı tercihim kadıköy! her köşesindeki dükkanları tek tek gezdim hızlı hızlı göz attım tam alıcağım zamanda dışarı çıktım.. butik pastnmn önünden boş geçmek olmazdı her gidişimde kesin uğrarım senelerdir bayat bir lokma bişi yemedm ordan bugünkü seçimim alman pastasıydı :)) herşeyin tek ve nadir emekle yapılmışını seviyorum bundan sanırım butik olan herşeye sevdalıyım.. :)




kesinlikle gidin!! ((:

16 Ekim 2010 Cumartesi

Mc queen hallerim..



4 5 gün gecikmeli olsada sonuunda bu postu yazmanın mutluluğunu yaşamaktayım :) 'Mc queen hallerim' adını verdiğim tasarımım.. ben çok severek giydim sizce nasıl olmuş? (:

kabuğuna sığamayan hafta!!




bu hafta 5gün içinde 4 kere kuaföre gittim! gitmek zorunda kaldım diyedebiliriz. önce kahkül kestirmeye taktm. manikür pedikür baska bir güne kaldı derken arkadaşımın bekarlığa vedası ve düğünü.. 1 ay kuaföre gitmek istemiyorum :))



yeni halime alışmak zor oldu ama sevdim ((:



peki beğendinizmi saçlarımı?? (: <3
bu arada senelerin balon topuzu (üstteki) prada topuzu olmuş 2011de prada kullanmış bilmiyordum :)

14 Ekim 2010 Perşembe

All dergisi stilli buluşma 2


post a bu fotografla baslamak istedim çünkü İstanbul yağmurlu birgune merhaba dedi bu da benim şansıma. Bugün neler neler yaptım neler neler yaptık ((: İşten izin aldım diyerekten bütün 'diğer' işlerimi bugüne bıraktım programım tıkır tıkır işledi ama şuanda perte çıkmış gibi hissediyorum kendimi siz siz olun bir güne bukadar iş sıkıştırmayın! heleki kıtalar farklıysa aman yani.. sabah 8de uyandım kafama taktığım bikaç model vardı tasarımlarım illa çekicem ya fotoğraflarını şartmış gibi! sabahın köründe fotoğraflarını çektim sora attım kendimi dışarı.. Peki bende bi değişiklik farkettiniz mi??? Evvveeeett kahkül kestirdim. uzun süredir aklımdaydı vazgecmeden gittim kestirdim kırıklarımı faln aldırdım fön derken sa 11 oldu ztn. kahkülümü herkes sevdi ama ben daha aynadaki bene alışamadm ondan ötürü yakından fotograf koyma cesaretim yok (: sonracığıma tasarımlarım için eksik malzemeler vardı onları almaya gittim güya 2 mağza aralarındaki uzaklık bütün kahvaltımı eritti :) lazy butiğe uğramam lazımdı yeni tasarımları bırakmak için ugradım onuda hallettim. :) ve günün bombası için Duyguyla buluştuk :))

..duygu cnm arkadaşım siz onu 'MODA DUYGUSU'( modaduygusu.blogspot.com ) olarak tanıyorsunuz. All dergisinin stilli buluşmasına onuda davet ettim ve birlikte Nişantaşı Stafanel yollarına düştük :))

All dergisi hemen hemen tam kadroydu diyebiliriz küçük bir set kuruldu, çekimler, kombinler moda dedikodusu :))

moda duygusu ve All yayın yönetmeni ebrucum


yaptığım kombinler fotoğraflanıyor kasım ayında all dergisinde yayınlanıcak..



konuksever stefanel ekibine çok teşşekkür ederiz (:
Stafanel 2011 kış sezonu
hırkaları gerçekten muhteşem kesinlikle görülesi :))

çok dolu dolu geçirilmiş dakikaların ardından nereye gittik dersiniz İstanbul Modern Hüseyin Çağlayan.... devamı bir dahaki postta yazarken yoruldum ben neler yapmışım :))

13 Ekim 2010 Çarşamba

yeni kolleksiyon tüm hızıyla hazırlanmaya devam ediyor ((:

yeni kolleksiyon hazırlıyorum diyerek bir haftadır fln post yazmıyorum :) büyük bir eksiklik hissettim işte yeni kolleksiyonum heryerde ask vardan kareler..