30 Kasım 2010 Salı

baylar buyrun size post dır dır başımın etini yediniz :))


ee sonunda bana bunu da yaptırdınız :) herşey kadınlar için zaten diye başlayan mailler wall postlardan bezdim :) işte gönül kolat gözüyle erkek modası.. erkek ve moda aynı cümlede ise aklıma direk david beckham gelir tarzına bayılıyorum! budur!

marka konusundada tommy, mango, zara ve koton hem erişilebilir fiyatlar hemde trendy tarzlarıyla öne cıkan markalar bence..
aslına bakarsanız etro, jag club, beymen ve vakko hastasıyımdır! çok tarz duruyorlar ama tabi benden beklenen post bu değil :))

ben erkeklerde klasik tarzı daha çok seviyorm. kot pantoln bile giyseniz üstüne siyah bir çeketle tamamladığınızda işte benim erkekte en sevdiğim tarz! birde özel günlerde kullanılan kol düğmeleri vazgeçilmez aksesvrınız olmalı bence! ve boynunuza doladığınız tek renk şal veya atkılar inanın sizi cok cool göstericektir..

kısa öz bir post oldu :)) idare edin şimdilik.. benim erkek tarzımda bu :)

27 Kasım 2010 Cumartesi

yeni yıla nasıl girmeli?!


şimdiden yeni yılda ne giyelim mailleri dağ oldu. bende acilen harekete gectim ve kendi favorilerimi size sunmaya karar verdim :)) benim gibi plan program delisi olanlar iyi bilir. haftalar öncesinden saç modelimize bile karar veririz :)) ama sonra 1234566543245 kere karar değiştiririz. aman olsun süsten, bakımdan kime zarar gelmiş ki?

öncelikle ne giyicgz sorusuna nereye gidicez? olarak başlıyalım tabiki gideceğimiz yer saçımızın şeklini bile değiştirmeye neden bir unsur. seçim şatafatlı bir mekendan yanaysa örn. Pera Palace (üstte) tabiki uzun elbiseler favorim!!

Zuhair Murad ın tasarımlarına olan aşkımı artıkbiliyorsunuz tabiki ondan seçmelerle karşınızdayım! çok asil olduğunu düşündüğüm bir elbise ile başlayalım dedim. bu adamın bel oyuntusu ve kalça kıvrımını ortaya çıkaran tasarımları beni feth ediyor!

yılbaşının rengi tabiki kırmızı! ister uzun ister kısa ama kırmızı yılbaşının vazgeçilmezlerinden! iç çamışırmzda kırmızı kullanmayı unutmuyoruz şans getirir!! :)

fırfırsız asla :))

Pera Palace vb. bi mekenda takılıcam ama elbise sevmiyorum diyorsanızda buyrun derim :))


ayakkabı seçimimizde bi o kadar önemli tabiki stiletto lar favorim! bu ayakkabyada bayıldım LANVIN''

illa bir kırmızı katıcam bu geceye diyorsanız (ben gibi) bu ayakkabıda olabilir mesela..
şimdi içinizden geçirdiğiniz sesi duyuyorum lütfen biraz daha hayata dön der gibisiniz:) haklısınız çok abartılı, gösterişli bir hava estirdim. hemen hayata dönüyoruz. işte yılbaşında giyilebilicek favorilerim!!

bende büyük ihtimal bu tarzda takılıcam ((:


bu lolitaların tarzlarına bayılıyorum ama ' be a doll fashion' türkiyede henüz yok :(
ama bu tarzların benzeri salaş yılbaşı gecelerinde bize eşlik edebilir :))







b u iki ayakkabı Nr: 39 sınırlı sayıda ve tek tek el işçiliği ile üretiliyorlar yerini tarif ediyim mi? :)) Nişantaşı ama daha kolayı online dükkanları www.nr39.com/

Lanvin h&m (:
yeni yıl hepize mutluluk, huzur, sevgi, başarı ve AŞK getirisin şimdiden nice senelere <3

26 Kasım 2010 Cuma

happy new year

yılbaşı yaklaşıyooorrr!! peki hediyeler hazır mı? koca bir hayır!! Gönül Kolat Designology sizin için tasarladı. Yaptım Oldu ((:





22 Kasım 2010 Pazartesi

eskiJi (:



bugün aklıma bir fikir geldi hemen gerçekleştirmek istedim :) işe giderken istadiğim ayakkabıyı bulamadım ayakkabılığın altını üstüne getirdim ve 6 sene önceki converse lerimi buldum onları giydim çokta sevdim. şimdi asıl meseleye geliyorum hepinizin converse i vardır en eskisinin fotografını çekin yollayın blogumda eski converse ler modası yaratalım :))

fotograflar chicolatte_caramel@hotmail.com adresine öptüm çookkk

21 Kasım 2010 Pazar

All for children



Alber Elbaz’ın Lanvin for H&M koleksiyonu ile bir ilke daha imza atıyor, Geçtiğimiz günlerde tasarımlar New York The Pierre’de yapılan bir şov ile tanıtıldı. Şov'daki tüm parçalarla birlikte Alber Elbaz’ın original imzalı beş çizimi de açık arttırmaya çıkarıldı. Satıştan ve açık arttırmadan elde edilecek gelir, H&M’ in... “All for Children” projesinin bir parçası olarak UNICEF’e bağışlanacak.

Online açık arttırma 26 Kasım gece yarısı sona erecek. Açık arttırma ve koleksiyon satışını görebilmek için;

http://www.lanvinforhm.com/ ‘a göz atmanız yeterli…
kaynak: modazon

17 Kasım 2010 Çarşamba

çok güldükk :))



bayramın 2. günü anadolu kavağında yemekteydik çıkışta kuzenlerin objektfine gülücükler saçarken teyzem napıyosn bu kadr fotografı dedi teyzos blogumda kullanıyorum dedim ve 110 izleyicim var suanda dememle teyzemden tarihi o replik geldi
- kızım millete nedn izelettiriysn kendini ((:

16 Kasım 2010 Salı

bayram pabbaları!!


bu ayakkabılara bayıldım bayram falan dinlemeden post hazırlıyorum size :)

ilgililer duyururum!
Christian Louboutin bu sefer yoksulluğa dikkat çekmek amacıyla kurulan Grameen Vakfi için tasarladığı mini bir koleksiyonla karşımızda. Sadece 33 çift (11 adedi pembe, 11 adedi şampanya rengi ve 11 adedi lila) ayakkabıdan oluşan bu koleksiyon sadece Louboutin'in Hollywood ve Miami'deki butiklerinde satışa sunuluyor......
http://www.grameenfoundation.org/
(All dergisi facebook sayfasından alıntı)

14 Kasım 2010 Pazar

iyiki varım..



herşeyi haftalar öncesinden planlama huyumun bariz tanığı ajandam! teknolojiye yenilmeyen ajanda tutma huyuma bayılıyorum. doğum günümün bu ay olduğunu haftalar öncesinden yazmıştım peki o gün nasıldı? daha önemlisi nasıldım? (: tüm ayrıntılarını yazmaya çalışıcam :) hadi başlıyalım öyleyse..



hepi börtteyimde en sevdiğim elbisemi giydim elbisem Zuhair Murad imzalı ilk elbisem :) çok ama çok seviyorum bu elbisemi saten kemer ve bileğimdeki tüller ve tacım benim kendime tasarlaladığım doğum günü hediyesi :) saçlarımı dalga dalga yaptırdım ama çabuk düştü :(



karşılama için hazırım :)



davetlilerle giriş pozları :))



doğum günü pastamın değişik olmasını istedim bende tek tek cupcake hazırlattım :)internette saatlerce nerde yaptırcağıma karar veremedim faln ama sonuçta herkes bayıldı :) üzerinde adım yazıyor diğerlerindede kelebekler fionklar var :) herkesin ismini üstüne etiketleme fikride bana ait :)



deryamın cupcake i yanındakide emrenin ahh emre ah bir fotografını cekseydimde öyle yeseydin :)



bu benim cupcake im :) kekler kakolu çikolatalıydı!! ''sihirli spatula'' teşşekkrler!



aklımdan o an neler neler geçti bazen kendime ben bile inananamıyorum diyorum ya hani o anlardan birini yaşıyorm :)



cupcakeleri büyük bir zevkle yedik :) ahh ahhh nasıl kıydınız onlara ya :)



müziği duyduğum ilk dakikadan son ana kadar dans ettm :) eve geldiğimde ise uyumaya bile üşeniyodum..



beni yalnız bırakmayanlar topluluğu hiç normalimiz yok :) hepimiz aynıyız..





bi kısmımız hepberaber arabayı arıyoruz ((:


ve gecenin sonu hediyeleri yüklendim gidiyorum hepinize tessekkrler mikemmel bi geceydi!!

9 Kasım 2010 Salı

tommy hilfiger!!!



ayakkabılarla aramda uzun süredir seviyeli bir ilişkim var! ben onlara para harcıyorum onlar benim başımı döndürüyor ((:

bu bir sitem postu aslında!! sevgili tommy her derginin ilk 10 sayfası arasnda bulunan 2 tam sayfa reklamında sol taraftaki kızın dizlerini aşan kahve rengi bağcıklı çizmelerini hem nişantaşında hemde bagdat caddesinde ve 4 deridende bulamadm sonra sadece istinye parkta oldugunu öğrendim!! 700 yada 800 tl imiş hakkında sadece bunları öğrenebildim ben seni denemek için istinye parka gtmek zorundamym ya yüz görümlülüğüde istermisin!!! izini buldum seni nazlı şey!! son olarak nişantaşında ve caddede bu çizme satılmıyorsa neden yapılır ve çarşaf çarşaf reklamı çıkar anlamadım! altına sadece istnye parktadır yazın bide bari!!!

8 Kasım 2010 Pazartesi

modapasaji.com


selammmm tatlıshlarımm şimdi size henüz 10dk önce keşfettiğim bir alışveriş sitesinden bahsedicem (: utanarak söylüyorumki daha yeni keşfettim belkide bir çoğunuz biliyor ben geri kaldım :( neyse en azından keşfettim. kısa ve öz anlatıyorum sevgili Hakan Yalçın arkadaşım günün modasını didik didik ediyor ve beğenimize sunuyor biz sadece beğeniyorz ve kapımza kadar geliyor işte bu kadar basit...

HAKAN YALÇIN
böyle bir sitenin sahibi nasıl olabilirdiki? :)

7 Kasım 2010 Pazar

new york'ta beş minare



film başladı ve ilk 15 dk falan doğru düzgün izleyemedim kan gövdeyi götürüyordu çünkü.. Allahım ben nereye düştüm demeye başladımki film öyle bir sardıkı gözümü kırpmadan izledim diyebilirim sonuda hiç tahmin etmediğim cinstendi çok çok duygulu bir sondu ama sahne efektleri falan ciddi harikaydı paraya kıymışlar hani :) sonuç gidilesi görülesi bir film ((: