28 Şubat 2011 Pazartesi

Trend alarmı!!


Bu sezon her yerde karşınıza 'sabo' çıkıcak emin olun! bende birkaç tane seçtim ama henüz hiç sabom yok :( en kısa zamanda bende dahil bir adet sabo edinmemiz şart oldu! :) sanırım ben tercihimi kahve tonlardan ve platform topuklu olanlardan yana kullanıcam. Kahve tonlarının bukelamun gibi herşeye uyum sağlaması çok hoşuma gidiyor :)) işte birkaç örnekleme ..


27 Şubat 2011 Pazar

mart All sayısındaki biz :)


işte Modanın interaktif kıznın All çekimleri :))

25 Şubat 2011 Cuma

Modanın interaktif kızı ilan edildim :)



Only ve All dergisi iş birliği ile modanın interaktif kızı yarışmasında 1. olduğumu paylaşmıştım. Çekimler 2 3 gün sonra mart All sayısında ama ondan önce Only face hesaplarında albüm hazırlamış göz atmak için tık tık yeterli!! bu konuyla birlikte rahatsız olduğum birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum. ben henüz 23 yaşındayım daha yolun başındayım bu yüzden en ufak bir başarı bile bana heycan veriyor ve sizinle paylaşıyorum ki bu azımsanacak bir organizasyon değildi. Benden yaşça oldukça büyük kişiler arkamdan beni eliştiriyorlar duyuyorum görüyorum aramızda fazladan yaşadığınız 10 sene var kendinizi benimle kıyaslamanız beni onure ediyor ancak kendinize ayıp ediyorsunuz.. Size göre büyük bişey olmayabilir ama Modanın İnteraktif kızı ünvanı beni çok mutlu ediyor. Bunu paylaşmamdan neden rahatsız oluyorsunuz anlayamıyorum.. Neyse martta All almayı unutmayın!! :))

Mavi 20 yaşında!!


Mavi 20. yılını kutlamış partiler falan fıstık bizede ilkbhar yaz sezonunun fotoğraflarına bakmak düştü :) işte Mavi den benim seçtiklerim..
skinny kotlara bayılıyorum her nekadar giyip cıkartmak insanı sinir etsede kullanmayı çok seviyorum. Buradaki yeleğide pek bir sevdim..


24 Şubat 2011 Perşembe

fall in summer with love


İlkbahar yaz sezonunu sonunda açtım :) işte ilk parçalardan birtanesi baykuşlu broş :) daha az önce son fiyonkunu yapıştırdım :))

23 Şubat 2011 Çarşamba

yoruldum ama değdi!!


Bir anne bebek ürünleri fuarını daha tabiri caizse anlımın akıyla atlattım. Çok çalıştım modeller, renkler, kumaşlar üzerinde ama beğenildi tasarımlarım mutluytum :) İşte son gün kombini gayet rahat giyindim çünkü onca günün yorgunluğu vardı üzerimde.. Fuar bitti 3 gün oldu ama hala yorgunluğumu atlatamadım dört gözle hafta sonunu bekliyorum :) Bebek uyku seti tasarımları tamamdır başarıyla atlatıldı. Butik ürünlerimi tasarlamaya devam edebilirim!! yakında yaz sezonu açılır ozaman bekleyin beni.. :))

hırka: Ipekyol
balıkçı: Mango
kot: Zara
bottie: yurtdışı??
kolye: Gönül KOlat designology :))

20 Şubat 2011 Pazar

Anne ve bebek ürünleri fuarı


Bugünüde sayarsak tam tamına 4 gündür İDTM'de Anne ve bebek ürünleri fuarındayım. Bebek ürünlerinin sezonu açıldı! Malumunuz bende son 5 aydır Baby Home markası için bebek uyku setleri tasarlıyorum bu çizimlerimden birtanesinin fotoğraflarını yayınlıyorum sonra sırayla tüm kolleksiyonu tanıtırım :)) Şaşılacak bir durum ama doğru düzgün bir fotoğrafım bile yok insan kolleksiyonunu görücüye çıkartınca kendini unutup ürünlerine odaklanıyor.Öyleki günler öncesinden yaptığım kombinleri bile giymedim yorgunluktan.. ilk gün daha saat 12 bile olmadan Deniz Akkaya dolaşıyordu fuarda yeni açtığı bebek mağzası için piyasa araştırması yapıyor belliki.. 2. gün Pascal Nouma gelmiş açıkçası görmedim görmek içinde bir çaba sarfetmedim! ne kadar saçma Anne ve bebek ürünleri fuarında Pascal Nouma! Anne mi? hayır! anne adayımı? hayır! bebek olmak içinde uzun süreler geç kalmış.. peki neden imza günü düzenlemişler ne kadar saçma!! Birde firmalar ilgi çeksin diyerek gereksiz dekolteli, popolarını bile örtmeyen etekli kızları ön plana çıkartıyor.. Gereksiz ve basit kahkahalar atmaları yokmu bide.. Tamamen yalnış bir reklam politikası yat veya araba, motorsklet fuarlarında bu görüntülere alışığızda 'Anne Bebek fuarı' bu!! ne alaka?? neyse işime dönüyorum işte son tasarımlarımdan kareler..

Figürleri tamamen ellerimle çidim :))

18 Şubat 2011 Cuma

Kazandık!! ve All çekimleri martta dergide!!


Biliyorsunuz bir yarışmadaydık ve dahil olduğumuz ilk günden beri sayenizde ilk sıradan inmedik. Tüm destekçilerimize teşşekkür ederim kazandık!!

Ödülümüz All dergisi ve Only ekibi ile profsyonel çekimdi.. Çekim için Cihangir'de Susam cafe tercih edilmiş ekip tarafından çok sıcak karşılandık.. ÇOk eğlenceli renkli ve yeni cicilerle pozlar verdik :) Martta All dergisndeyiz kaçırmayın derim!!

İşte çekimlerden bir kare :)

13 Şubat 2011 Pazar

Malumunuz yarın sevgililer günü!!


Ne sevgililer günü yarın ben çalışıyorum! diyenlere özel kombinim. :)) çünkü yarın bende çalışıyorum! hemde pazartesi :( Sanki çalışmasam napıcam :) o da ayrı işte yarınki kalpli kalpli sinir bozucu bir kombin :))


kalpli etek belde duruyor ve önündede fiyongu var ilk gördüğüm anda bayıldım! taksimden aldım.


En son tasarladığım babetlede kombinimi tamamladım.. hiç bir 14 şubatınız yalnız geçmesin ;) mukkoo <3

12 Şubat 2011 Cumartesi

Nereye, ne giydim?



Geçtiğimiz çarşamba günü Swarovski nin 2011 ilkbahar yaz lansmanında bulunduğumu ve izlenimlerimi yazmıştım. İşte o gün için tercih ettiğim kombinim..

11 Şubat 2011 Cuma

yüreğim seni çok sevdi!


en son yaptığım babet tasarımım :)
sparişleriniz için chicolatte_caramel@hotmail.com

2011 model sevgililer günü küpe disco'su


Sevgililer gününün akşamında size eşlik etmesi dileği ile tasarladım ;)

bu şapşalı çok seviceksiniz!


En son yaptığım yaka iğnesi tasarımım kot çeketimin yakasından veya bir çantamın kenarından yada cizmelerimin kenarından bana cö yapıyor!!
sizde spariş vermek için chicolatte_caramel@hotmail.com a mail atabilirsiniz..

9 Şubat 2011 Çarşamba

'Swarovski' 2011 ilkbahar-yaz


Az önce Swarovski nin lansmanından geldim hemen paylaşıyorum.. mekan olarak Pera Palace seçilmiş. Gayet başarılı bir organizasyon olmuş.. Swarovski hakkında size biraz bilgi vermek istiyorum 2010 yılını 14 mağaza sayısına ulaşarak bitirmişler ve bu yılda yeni mağzalar eklemek istiyorlar.. bu sezonun ürünleri Pariste tasarlanmış. renkli, neşeli ve bol kelebekli bir kolleksiyon hazrlanmış. her detaya bir kelebek gizlenmiş diyebiliriz. Mart ayında bize bir süprzileri var! saat tasarımları ve erkek kolleksiyonu martta satışa sunulucak.. bakalım nasıl birgün geçirmişiz..

cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden İvana Sert te aramızdaydı o gözlük hiç çıkmadı ve yemeğini bile gözlükle yedi.. yorumsuz..

Dolunay Soysert ve Ahu Yağtu da aramızdaki ünlülerdi.. Birçok basın mesubuda aramızdaydı..

yerimizi aldık defile başlasın!!

önce defileden birkaç kare :))



erkek kolleksiyonu martta Swarovski mağzalarında..





en çok güvendikleri modellerinden bir tanesi

en sevdiğim parçalardan bir kaçı..





önce çalıştık sonra dinlendik..

Gayet başarılı bir organizasyondu hiç bir aksaklık göremedim açıkcası benden tam not aldı PR şirketi.. benim ne giydiğim ise ilerleyen postlarda ;)

7 Şubat 2011 Pazartesi

oylama başlasınn!!!!


iştee kombinlerimiz!!

bahsetmiştim only nin yarışmasından ve ilk 10a girdigimden yarısmanın Facebook ayağı benim için bugün başladı normalde 1hafta öncesinden başlamısına rağmen IFW dolayısı ile ben yeni dahil oldum beni yalnız bırakmayan ve kısa sürede bu kadar önleretaşıyan izleyicilerime çok teşşekkür ederim! sizde aramıza katılmak isterseniz buraya tıklayarak beğenebilirsinz..

6 Şubat 2011 Pazar

Özgür Masur!! Gönül'ün objektifinden


Özgür Masur'a olan hayranlığım hastalık derecesinde :)) hasta ve yorgun halimle koştura koştura gittim defileye dakikalar öncesinde basın odasında aldım yerimi.. kimi ararsanız ordaydı. defileye girerken Sinem Kobal ve Ebru Akel Tuvana Büyükçınar'ın defilesinden çıkıyorlardı. Fahriye Evcen, Demet Evgar, Bengü şuanda hatırlayamadığım birçok ünlü isim ön sıralarda yerini almıştı hatta Ece Sükan defile öncesi podyumda Ntv için sunum yapıyordu. Defileye ilgi çok yoğundu aradan sıyrılıp çekebildiğim fotoğraflar..

en çok beğendiğim parçalardan birtenesi

defilede ufak bir talihsizlik oldu ve bir mankenin ayakkabısının topuğu kırıldı. bu da nazar boncuğu..
Serenay Sarıkaya Özgür Masur'un bu sezon baş mankeni.. Yaşına rağmen gayet başarılı bir performans gösterdi. taşıdığı tasarımlarda defilenin en ilgi çeken parçalarıydı diyebiliriz :)

Niyazi Erdoğan'ın 'Dolmuş'unun etkileri


Istanbul Fashion Week kapsamında ilkbahar yaz 2011 kolleksiyonunu Dolmuş adlı defileyle sunan Niyazi Erdoğan'ın kolleksiyonunun etkisinde bir pazar geçirdim :) podyumdaki mankenleri dolmuş şöfürlerinin tarzlarını bıyıklarına kadar taşımışlardı başarılı Türk Türk kokan bir defileydi..

bana gelince :) rahat giyinmek istedim bir baktımki bende onlara benzemişim :))
kot pant. : Only
ceket: Mango
bluz: Zara
şapka: Accessorize

5 Şubat 2011 Cumartesi

Simay Bülbül 'Zema'nın Seslenişi'


Simay Bülbül 2011 İlkbahar Yaz defilesi İstanbul Fashion Week 2. gününde sahne aldı. bende defileyi izlemek için ön sıralarda yerimi aldım :) Türkiye de ilk deri tasarımcısı olan Simay Bülbül bu sezon beyaz, siyah, kahve ve petrol mavisi tercih etmiş.

deri üzerinde yapılabilecek herseyi yapmış Simay Bülbül özellikle mankenlerinin örgülü topuzları saç aksesuvarları ve aksesuvarları görülmeye değerdi.

defilenin baş mankeni.. gerçekten görkemli bir son oldu. bu elbisenin kuyruğu uzundu ve muhteşem görünüyordu..

defileye ilgi yoğundu..


basın ordusu.. size hızlı ve kaliteli sunum yapabilmek için şekilden şekile giriyoruz..
ama ben bu durumdan hiçte şikayetçi değilim..