27 Kasım 2010 Cumartesi

yeni yıla nasıl girmeli?!


şimdiden yeni yılda ne giyelim mailleri dağ oldu. bende acilen harekete gectim ve kendi favorilerimi size sunmaya karar verdim :)) benim gibi plan program delisi olanlar iyi bilir. haftalar öncesinden saç modelimize bile karar veririz :)) ama sonra 1234566543245 kere karar değiştiririz. aman olsun süsten, bakımdan kime zarar gelmiş ki?

öncelikle ne giyicgz sorusuna nereye gidicez? olarak başlıyalım tabiki gideceğimiz yer saçımızın şeklini bile değiştirmeye neden bir unsur. seçim şatafatlı bir mekendan yanaysa örn. Pera Palace (üstte) tabiki uzun elbiseler favorim!!

Zuhair Murad ın tasarımlarına olan aşkımı artıkbiliyorsunuz tabiki ondan seçmelerle karşınızdayım! çok asil olduğunu düşündüğüm bir elbise ile başlayalım dedim. bu adamın bel oyuntusu ve kalça kıvrımını ortaya çıkaran tasarımları beni feth ediyor!

yılbaşının rengi tabiki kırmızı! ister uzun ister kısa ama kırmızı yılbaşının vazgeçilmezlerinden! iç çamışırmzda kırmızı kullanmayı unutmuyoruz şans getirir!! :)

fırfırsız asla :))

Pera Palace vb. bi mekenda takılıcam ama elbise sevmiyorum diyorsanızda buyrun derim :))


ayakkabı seçimimizde bi o kadar önemli tabiki stiletto lar favorim! bu ayakkabyada bayıldım LANVIN''

illa bir kırmızı katıcam bu geceye diyorsanız (ben gibi) bu ayakkabıda olabilir mesela..
şimdi içinizden geçirdiğiniz sesi duyuyorum lütfen biraz daha hayata dön der gibisiniz:) haklısınız çok abartılı, gösterişli bir hava estirdim. hemen hayata dönüyoruz. işte yılbaşında giyilebilicek favorilerim!!

bende büyük ihtimal bu tarzda takılıcam ((:


bu lolitaların tarzlarına bayılıyorum ama ' be a doll fashion' türkiyede henüz yok :(
ama bu tarzların benzeri salaş yılbaşı gecelerinde bize eşlik edebilir :))







b u iki ayakkabı Nr: 39 sınırlı sayıda ve tek tek el işçiliği ile üretiliyorlar yerini tarif ediyim mi? :)) Nişantaşı ama daha kolayı online dükkanları www.nr39.com/

Lanvin h&m (:
yeni yıl hepize mutluluk, huzur, sevgi, başarı ve AŞK getirisin şimdiden nice senelere <3

2 yorum:

  1. Bende bekliyorum yeni bloğuma sevgili modda twin

    YanıtlaSil
  2. senin beğendiğin kırmızı platformlu ayakkıbıya bayıldımmm canımm:)koyu kırmızı elbisede muhteşemm.bloğunu izlemeye aldım bile:)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmakları pırlantalar süslüyomuş ((: